Om Qvalitetstid

Om os

Vores quizspil er udviklet af parterapeut Anna Østergaard. Vores mission er at gøre kommunikation let og tilgængeligt på en legende og sjov måde, samtidig med at vi styrker relationer. Qvalitetstid er produceret i Danmark, som en Svanemærket Tryksag.

Billede af Anna Østergaard.
Billede af 3 æsker.

Qvalitetstid Spil

Qvalitetstid tilbyder forskellige spil til forskellige relationer. Vi har spil til parforhold, venner, familier og til klasser. Vores spil hjælper med at skabe tættere relationer, autenticitet og forståelse mellem deltagerne. Der er en bred vifte af kategorier og spørgsmål, der dækker både sjove og dybere emner.

Formålet med Qvalitetstid

Formålet med Qvalitetstid er at udvikle relationer. Vi ønsker at styrke parforhold, hjælpe venner med at være autentiske og skabe harmoniske familier og klasser. Vores spil er designet til at skabe intimitet, samhørighed og åbenhed. Vi tror på, at ærlighed og autenticitet er grundlaget for dybe og meningsfulde relationer.

 
Qvalitetstid har tidligere heddet Kvalitetstid inden det i 2020 skiftede navn for at omfatte vores unikke tilgang til at skabe bedre relationer til alle. 

Qvalitetstid udkom først i udgaven til par i 2020, som du kan se og læse mere om her: Qvalitetstid i TVMIDTVEST

Billede af Qvalitetstid til familien

Spil til Par

Spillet skaber kontakt. Det hjælper parforhold til mere intimitet, samhørighed og til at skabe et godt liv sammen, med de drømme og ønsker begge har.

Spil til Venner

Spillet skaber mere autentiske venskaber. Det giver tætte relationer, så ægthed og rummelighed kan blomstre. Der er nye spørgsmål, omformulerede spørgsmål og nogle spørgsmål der går igen fra parforholdsspillet, og der er kommet en ny etisk kategori "Dilemma" til.

Spil til Familien

Spillet skaber kontakt mellem de voksne og deres store børn, Det giver større accept og forståelse af hinanden. Det udvikler en tryg og åben relation. Det kan medvirke til, at angst og depression undgåes.

Spil til Klassen

Spillet lærer børn at konversere. Det højner selvværd og øver empati. De bliver anerkendt og hørt. De øver sig her i at mærke, hvordan den anden har det uden at gå dybere i det følelsesmæssige.