Hvad er Qvalitetstid?

Anna Østergaard

Vores quizspil er udviklet af parterapeut Anna Østergaard. Vores mission er at gøre kommunikation let og tilgængeligt på en legende og sjov måde, samtidig med at vi styrker relationer. Qvalitetstid er produceret i Danmark, som en Svanemærket Tryksag.

Billede af Anna Østergaard.
Billede af 3 æsker.

Qvalitetstid Spil

Qvalitetstid tilbyder forskellige spil til forskellige relationer. Vi har spil til parforhold, venner, familier og til klasser. Vores spil hjælper med at skabe tættere relationer, autenticitet og forståelse mellem deltagerne. Der er en bred vifte af kategorier og spørgsmål, der dækker både sjove og dybere emner.

Formålet med Qvalitetstid

Formålet med Qvalitetstid er at udvikle relationer. Vi ønsker at styrke parforhold, hjælpe venner med at være autentiske og skabe harmoniske familier og klasser. Vores spil er designet til at skabe intimitet, samhørighed og åbenhed. Vi tror på, at ærlighed og autenticitet er grundlaget for dybe og meningsfulde relationer.

 
Qvalitetstid har tidligere heddet Kvalitetstid inden det i 2020 skiftede navn for at omfatte vores unikke tilgang til at skabe bedre relationer til alle. 

Qvalitetstid udkom først i udgaven til par i 2020, som du kan se og læse mere om her: Qvalitetstid i TVMIDTVEST

Billede af Qvalitetstid til familien
1 af 4
Anmeldelser

Elsker det!

★★★★★

"En fantastisk indgang til bedre samtaler. Åbner for nogle emner, som man ikke har berørt før uden at det bliver kunstigt og opstillet. Er især vild med forskelligheden i dybde. Elsker det!"


Kim

Virkelig sjovt

★★★★★

"Har godt nok prøvet mange spil men det her er virkelig et godt og sjovt spil med nogle utrolige gode gennemtænkte spørgsmål. Kæmpe cadeau til udviklerne og kan varmt anbefales til alle jer der overvejer at købe det 🙌🏼"


Mo

WAUW, bare wauw

★★★★★

"Lækker qvalitet, jeg er vildt imponeret over hvor flot og lækkert spillet er😍 og spørgsmålene er virkelig gode, jeg købte dem vi kan bruge med venner. Men jeg må vist få bestilt den anden også😍 WAUW, bare wauw💪🏼❤️"


Jannika

Klar anbefaling herfra

★★★★★

"Jeg var overrasket over hvor godt vi kender hinanden, efter blot 6 måneder som kærester. Vi synes begge det var et virkelig godt spil, og selvom vi tilsynladende allerede kendte hinanden godt, har vi begge også en følelser af at være kommet endnu tættere på hinanden 🥰🙏🏻 klar anbefaling her fra."


Ditte

Stor varm anbefaling

★★★★★

"Det er et godt gennemarbejdet produkt. Har spillet parudgaven og der er mange spørgsmål som fik mig til at tænke på en anden måde. Vi fik nogle snakke som vi ellers ikke ville have haft. Især et spørgsmål fik rykket ved noget i mig som jeg ikke selv var bevidst om. Kun stor varm anbefaling herfra."


Kamilla