Anmeldelser

Elsker det!

★★★★★

"En fantastisk indgang til bedre samtaler. Åbner for nogle emner, som man ikke har berørt før uden at det bliver kunstigt og opstillet. Er især vild med forskelligheden i dybde. Elsker det!"


Kim

Virkelig sjovt

★★★★★

"Har godt nok prøvet mange spil men det her er virkelig et godt og sjovt spil med nogle utrolige gode gennemtænkte spørgsmål. Kæmpe cadeau til udviklerne og kan varmt anbefales til alle jer der overvejer at købe det 🙌🏼"


Mo

WAUW, bare wauw

★★★★★

"Lækker qvalitet, jeg er vildt imponeret over hvor flot og lækkert spillet er😍 og spørgsmålene er virkelig gode, jeg købte dem vi kan bruge med venner. Men jeg må vist få bestilt den anden også😍 WAUW, bare wauw💪🏼❤️"


Jannika

Klar anbefaling herfra

★★★★★

"Jeg var overrasket over hvor godt vi kender hinanden, efter blot 6 måneder som kærester. Vi synes begge det var et virkelig godt spil, og selvom vi tilsynladende allerede kendte hinanden godt, har vi begge også en følelser af at være kommet endnu tættere på hinanden 🥰🙏🏻 klar anbefaling her fra."


Ditte

Stor varm anbefaling

★★★★★

"Det er et godt gennemarbejdet produkt. Har spillet parudgaven og der er mange spørgsmål som fik mig til at tænke på en anden måde. Vi fik nogle snakke som vi ellers ikke ville have haft. Især et spørgsmål fik rykket ved noget i mig som jeg ikke selv var bevidst om. Kun stor varm anbefaling herfra."


Kamilla

Udforsk spillene - Forside