Om os

Hvem har udviklet Qvalitetstid spil til parforholdet?

Qvalitetstid for par er udviklet af Parterapeut Anna Østergaard, sammen med Jake Inlove, som er spildesigner. De to mødte hinanden i erhvervsrådet og opdagede deres fælles interesse for mennesker.

Jake havde lavet spil før og Annas viden fra parterapien om vigtigheden af relationen i parforholdet, gjorde at parforholds spillet blev til virkelighed.

Jake ved noget om læring, da han er uddannet i uddannelsesvidenskab og Anna ved noget om psykologi, som par-og psykoterapeut og det skabte quizspillet Qvalitetstid for par.

Dette er ikke et helt almindeligt spil - Her skal I gætte hinandens tanker. Altså ikke blot tale om jer selv. Dette er et værktøj til tættere relationer.

 

Hvad er Qvalitetstid til venner

Spillet Qvalitetstid til venner er sidenhen blevet udviklet af Anna. Der er nye spørgsmål, omformulerede spørgsmål og nogle spørgsmål der går igen fra parforholdsspillet, og der er kommet en ny etisk kategori "Dilemma" til. Spillemetoden er den samme, som andre spil fra Qvalitetstid.

 

Hvad er Qvalitetstid til Familien med børn fra 10 år

Spillet Qvalitetstid til Familien er også blevet udviklet af Anna. Der er nye spørgsmål, som passer til børn sammen med voksne. Spillemetoden er den samme, som andre spil fra Qvalitetstid.

 

Hvad er Qvalitetstid?

Qvalitetstid er for par, venner eller familier, der vil hygge sig mere sammen ved at quizze om hinanden –  Samtidig med I har det sjovt og hyggeligt, lærer I mere om hinandens verdener.

Qvalitetstid er lavet som den perfekte tilføjelse til en hyggeaften med gode grin og udvikling til relationen. Eller spillet kan bruges til at skabe lidt ”Qvalitetstid” i hverdagens små pauser.

Finurlige, hyggelige og dybe spørgsmål hjælper jer med at vende alverdens emner og hjælper jer med at sætte jer ind i hinandens tanker og følelser. De gode snakke om fortiden, nutiden samt fremtiden giver også mere viden om, hvad vi som mennesker går drømmer om og længes efter.

 

Hvad er formålet med Qvalitetstid

Vi ønsker at udvikle relationer. Vi vil hjælpe parforhold til mere intimitet, samhørighed og derved komme tættere på hinanden.

Vi ønsker at venner kan være mere autentiske med hinanden. Vi ønsker at alle har skønne relationer, så de kan føle sig, som hele mennesker.

Vi ønsker at alle tør være ærlige med sig selv og deres relationer, så autentiske relationer kan blomstre. Vi ønsker at alle skal vide, de er præcis lige som de skal være.

Alle mennesker har følelser og tanker og de kan ikke være forkerte.

Det er først når vi kommer tættere på hinanden, at vi forstår hinanden.