Om os

Hej, Jeg hedder Anna og det er mig, som parterapeut der har udviklet disse quizspil. Min mission er at gøre kommunikation let og tilgængeligt på en legende og sjov måde, samtidig med at vi styrker relationer.

 

Hvem har udviklet Qvalitetstid spil til parforholdet?

Qvalitetstid startede med et spil for par. Det er udviklet af Parterapeut Anna Østergaard, sammen med Jake Inlove, som er spildesigner. 

Jake har lavet spil før og Annas viden fra parterapien om vigtigheden af relationen i parforholdet, gjorde at spillet til parforhold blev til.

Jake ved noget om læring, da han er uddannet i uddannelsesvidenskab og Anna ved noget om psykologi, som par-og psykoterapeut og det skabte quizspillet Qvalitetstid for par.

Dette er ikke et helt almindeligt spil - Her skal I gætte hinandens virkelighed. Altså ikke blot tale om jer selv. Dette er et værktøj til tættere relationer.

Der er nu 4 spil:

  1. – Spil til parforhold

Spillet skaber kontakt. Det hjælper parforhold til mere intimitet, samhørighed og til at skabe et godt liv sammen, med de drømme og ønsker begge har. Der er i alt 8 kategorier i dette spil. Spillemetoden er den samme, som andre spil fra Qvalitetstid. Det findes også på andre sprog og der kommer hele tiden flere til. Skriv gerne til os, hvis du ønsker spillet på et andet sprog.

  1. – Spil til venner

Spillet skaber mere autentiske venskaber. Det giver tætte relationer, så ægthed og rummelighed kan blomstre. Der er nye spørgsmål, omformulerede spørgsmål og nogle spørgsmål der går igen fra parforholdsspillet, og der er kommet en ny etisk kategori "Dilemma" til. Der er i alt 7 kategorier i dette spil. Spillemetoden er den samme, som andre spil fra Qvalitetstid.

  1. – Spil til familien med børn fra 10 år

Spillet skaber kontakt mellem de voksne og deres store børn, Det giver større accept og forståelse af hinanden. Det udvikler en tryg og åben relation. Det kan gøre at angst og depression undgåes. Der er nye spørgsmål, som passer til børn sammen med voksne. Der er 7 kategorier i dette spil. Spillemetoden er den samme, som andre spil fra Qvalitetstid.

     4. - Spil til Klassen (4. – 10. klasse)

Spillet lære børn med at konversere. Det højner selvværd og øver empati. De bliver anerkendt og hørt. De øver sig her i at mærke, hvordan den anden har det, uden at gå dybere i det følelsesmæssige.

 

Hvad er Qvalitetstid?

Qvalitetstid er for par, venner, familier, eller klassen, der vil hygge sig mere sammen ved at quizze om hinanden –  Samtidig med I har det sjovt og hyggeligt, lærer I mere om hinandens verdener.

Qvalitetstid er lavet som den perfekte tilføjelse til en hyggeaften med gode grin og udvikling til relationen. Eller spillet kan bruges til at skabe lidt ”Qvalitetstid” i hverdagens små pauser.

Finurlige, hyggelige og dybe spørgsmål hjælper jer med at vende alverdens emner og hjælper jer med at sætte jer ind i hinandens tanker og følelser. De gode snakke om fortiden, nutiden samt fremtiden giver også mere viden om, hvad vi som mennesker går og drømmer om og længes efter.

 

Hvad er formålet med Qvalitetstid

Vi ønsker at udvikle relationer. Vi vil hjælpe parforhold til mere intimitet, samhørighed og derved komme tættere på hinanden.

Vi ønsker at venner kan være mere autentiske med hinanden. Vi ønsker at alle har skønne relationer, så de kan føle sig, som hele mennesker.

Vi ønsker at alle tør være ærlige med sig selv og deres relationer, så autentiske relationer kan blomstre.

Vi ønsker at børn kan se, at de er gode, som de er og de andre er også gode, som de er.  Vi vil lære børn, at det er okay at være forskellige. Alle skal vide, de er præcis lige som de skal være. Det er okay at være forskellige.

Det er først når vi kommer tættere på hinanden, at vi forstår hinanden.

 

Hør parterapeut Anna Østergaard fortælle hvorfor spillene er skabt